01 februari 2006

suck

ingen punch i dag heller..hade jag vetat leverans tiden hade jag valt ett anant ställe att köpa på*suck* så tråkigt har en idee i skallen o den försvinner inte förren jag får testa den*suck*

Nåja dagen torde försvinna ganska fort ändå Mor och Far kommer hit på lunch de håller på renoverat hemma och slåss med målaren i det trånga köket är nog ingen hit.

Fick mail från skolan..om PRAT i sonens klass*suck* fröken ska ringa hem till de berör i dag Hoppas verkligen att hon inte ringer.
Undrar var respekten för vuxna och andra har tagit vägen?

Kommer inte ihåg att vi hade så babbligt i skolan som det verkar just nu
jösses var väl iof inte på stenåldern man gick i skolan där man hoppade till så fort en lärare sa nått..men nästan. man bad ialla fall INTE en lärare hålla skäften vilken görs i dag. + alla andra ord som används könsord, svordommar jösses man rodnar ju själv tycker det är obehagligt att ens ta orden i sin mun håller med folkpartiet (i denna enda fråga;) att inför "uppförande" i betygs systemet.

Ingen av dessa ungar som aldrig kommer på rätt sidan av språks bruket kommer ju kunna jobba. vilken chef vill höra sånt språk.
kanske mer svenska oxå..... vett o etikett vore nog inte helt fel.

ha det gott igelkott

1 kommentar:

  1. Tack Ejris, vad rar du är! Självklart får du lifta min doodle-LO :)

    hoppas du får din punch snart, inte skoj att behöva vänta :(

    Kram
    /

    SvaraRadera