04 oktober 2007

Gammalt

fick en gammal kokbok av mamma i går. utgiven 1913 vilka recept det finns i den;) vad säg om detta?:
Kolla mängden salt:/
Kul att ha ska vårde den till eftervärden med ömhet.
Fick även en jäte gammal o trasig barnbok men gamla sagor o sånger i men utan pärmar o knappt den håller ihop räddas det som räddas kan=) bilderna är underbara så visssa saker ska ajg scanna in o scrappa en ny bok av.

hantverkare....hm fick order om att mattan ska läggas in under skåpet så inget skåp i dag men vi fick order att gå ner till lokale golvfirman för att välja ut en matta.... och det skulle ta minst!! 3 veckor att lägga in de JAG gick i taket morrade väl valda ord sen tågade jag hem för att ringa hyresföretaget...det tog 30 minuter sen ringde de tillbaka o hade bytt firma..nu ser det ut som köket blir klart nästa vecka istället. inte nån störe vits att röja undan i morgon för spackel o sånt, då måste vi ju hitta på någon annan stans att vara nån dag svårt att våldgästa nån hela helgen.
Killarna som nu tagit över allt fattar att det inte går att leva så här så de skulle jobba undan lite.... kommer fostra hunden i helgen att INTE släppa ut dem när de kommer..förren de är klara*asg*

snart har vi ett möte (hemligt än så länge men går det bra skriver ajg om det..annars blir det nog ett par rader i frustration*fniss*
ha det gott o baka lite nu..... ni som har kök*fniss

Ps mötet gick nog ganska bra.....får se hur responen blir om vi blir familjehem igen...eller om vi räknas som gamla ruggugglor;):

1 kommentar:

  1. Hej!
    Har hittat hit via Elisabeths blogg. Blev så full i skratt när jag läste om den här gamla kokboken. Min lillasyster hade en dag jämfört sin moderna kokbok med väninnas jättegamla. Till en kycklingrätt stod i min lillasysters kokbok följande: 4 kycklingfiléer. Och i hennes vänninnas kokbok stod: Börja med att plocka och tag ur en höna.
    ...tiderna förändras.
    Kram från Bodil

    SvaraRadera